مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف . تفکیک ملک مشاع

با سلام. دو سال هست که مادرم از برادر خود بدلیل تصرف خانه خود به مدت 18 سال شکایت کرده است. مادرم مالک 4 دانگ و برادرش دو دانگ می باشد. شکایت برای خلع ید و دریافت اجرت المثل ایام تصرف بوده. در دادگاه برادر مادرم به میزان اجاره اعتراض زد و در نهایت گفته که من نگهبان 24 ساعته بودم و بر ای ابیاری باغچه به منزل سر می زدم و سکونت نداشتم و در دادگاه تجدید نظر گفت که من در این منزل زندگی نکرده ام . و کلید خانه را خواهر من هم دارد. در صورتیکه مادرم حتی اجازه ورود به خانه را نداشته و بارها توسط برادرش تهدید شده است. سوال من از شما این هست که . 1. ایا برادر می تواند به بهانه این‌که در منزل سکونت نداشته اجاره بهای 4 دانگ را ندهد. در صورتیکه کلید خانه را دارد و اسباب منزلش در خانه است؟
2 ایا مادر من می تواند در صورتیکه پول خرید دو دانگ را بصورت کامل نداشته باشد مقداری از ان را بصورت اقساط چند میلیونی بپردازد؟
3 خانه مشاعی قدیمی و 120 متر مربع مساحت دارد. ایا در صورت عدم امکان خرید دو دانگ می توان ملک را تفکیک کرد؟ و 80 متر زمین مادرم را دیوار کشید و ساخت؟
از شما خواهش می کنم به سوالات من پاسخ دهید.

پاسخ ها :

اجرت المثل ایام تصرف ملک تفکیک ملک مشاع