مشاوره حقوقی رایگان - فروش مسکن مهر با بدهی

سلام مسکن مهری رو خرید کردیم که قرار بر این شد فروشنده تمام بدهی مربوط به عمران و تسویه به روز وام بانکی شون رو انجام بدن تا روز محضر تسویه به روز وام انجام شد ولی در روز محضر گفتن که فیشی رو که مربوط به پرداخت بدهی شون به شرکت عمران بوده گم کردن ولی پرداخت کردن و تا سه روز کاری بعد تو سیستم عمران نشون داده میشه ما تمام پول ملک رو پرداخت کردیم و حتی تعهد محضری برای پرداخت قسط به ایشان دادیم چون ضامن نداشتیم بعد که به شرکت عمران مراجعه کردم برای استعلام فهمیدم که بدهی به عمران توسط ایشان پرداخت نشده و به دروغ می گفته پرداخت کرده حالا تا سر ماه از ما وقت میخواد و گاهی هم میگه پرداخت بدهی به ایشون ربطی نداره و وظیفه ماست میخواستم بدونم ما برای گرفتن حق چیکار باید بکنیم حالا یک ضامن پیدا کردیم ولی تا زمانی که بدهی به عمران پرداخت نشه نمی تونیم 5 برگی رو انتقال دهیم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر ایشان تعهد کرده که بدهی را بپردازد و تخلف کرده میتوانید طرح دعوی الزام به تعهد یا فسخ معامله نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم