مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست مدیریتی

باسلام من 14 سال سابقه دولتی دارم که از سال 89 تا 93 بعنوان رییس امور اداری یکی از بیمارستانهای کرج که دولتی شاغل بودم که سال 94 بدلیل متولد شدن فرزندان دوقلوم مجبور شدم تا 5خرداد 95 مرخصی باشم بعد از شروع بکارم کس دیگه جای من بود که اذر 95 بازنشست میشد بمن گفتن که تو کارگزینی باشم تا بیام سرجام که بعدا متوجه شدم یه پرستار گذاشتن جای من که این خانم پرستار بخاطر اینکه پست سازمانی در تصدی من بود و من اطلاعاتم بیشتر بود به هر نحو ممکن اذیت و ازار داد که مجبور شدم به بیمارستان‌ دیگه ای انتقال پیدا کنم بعد از تغییر ریاست مرکز قبلی خواستم برگردم که مدیر منو رو دور زد و نگذاشت الان بعد از یکسال و نیم با این مرکز که مامور هستم مکاتبه کردن که من چون سر پست خودم شاغل نیستم ازم بگیرن توروخدا من با هزار زحمت و عذاب رسیدم به این پست راهنماییم کنید فقط چون فوری التماس میکنم بهم جواب بدین ممنوم

پاسخ ها :

یک وکیل

انتخاب پست سازمانی بستگی به نظر رییس آن سازمان دارد و شما قانونا کاری نمیتوانید بکنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم