مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

دو نفر به تمایل هم و بدون وعده ازدواج که هر دو مجرد، همکار و کارمند رسمی دولت اند، باهم رابطه نامشروع جز زنا بصورت تلفنی و مجازی برقرار کرده‌اند، از قطع این رابطه 8 ماه می گذرد، الان یکی از طرفین زن گرفته، نفر دیگر می خواهد شکایت نماید. چند سوال مطرح است
1- بعد از 8 ماه آیا پرینت متن پیام ها و فایل های صوتی را می توان گرفت، یعنی متعلق به 9 ماه تا یکسال قبل
2- اگر شاهد نباشد همین فایل ها می تواند نامشروع بودن رابطه را اثبات نماید.
3- اگر اثبات شود آیا از لحاظ کاری باعث اخراج یکی از طرفین یا هردو می شود؟ یا هیچ تاثیری از لحاظ کاری ندارد؟
خواهشا جواب بدهید، چون بسیار مهم است و یکی از دوستانم قصد شکایت دارد.

پاسخ ها :

یک وکیل

از نظر قضایی بستگی به تشخیص قاضی دارد از نظر اداری مسلما برای هر دو دردسر درست شده و موجب محکومیت انتظامی خواهند شد