مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن پیامها

سلام. من حدود دو الی سه هفته ای هست ک با ی پسر در روبیکا پیامهای نامشروع میدادم ولی رابطه ی نامشروع نداشتیم. شوهرمم توی پلیس فتا آشنا داره و شماره ی اون پسر و من را به پلیس داده تا پیامهای روبیکا را بازگرداند.آیااون پلیس میتواندپیامهای مارابرگردونه بدون دستور قضایی؟ و آیابدون اینکه گوشی راببردمیتوان پیامهای روبیکارابازگرداند؟خط هم ب نام خودهمسرم هست والان هم میخواهد بدون مهریه طلاقم دهد آیا میتواند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با دستور مقام قضایی امکان پذیر است وگرنه اقدام آنان نیز جرم است