مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اضافه پرداخت قرارداد

با عرض سلام من ملکی را خریداری نمودم و در مبایعه نامه به تاریخ‌های مشخص شماره چکهای من و مبالغ آنها که به صورت کامل در وجه حامل صادر شد قید شده، یکی از چکها برگشت خورد، مشاور املاک عنوان کرد در صورتی که وجه چک تامین نشود قرارداد فسخ خواهد شد، و به پیشنهاد او چک حامل از من با سود آن گرفت و مبلغ را خودش به حساب فروشنده واریز کرد. من تمام چکهای بعدی و طلب فروشنده را پرداخت و توانستم سند بزنم، بعدا متوجه شدم در قرارداد مبایعه نامه ذکری از فسخ قرارداد در صورت عدم تأمین وجه چک من نیامده، و من مبلغی اضافه را بابت چک برگشتی ام پرداخته ام. حال املاک دادخواست داده که بابت تأمین وجه چک باید به او مبلغ بالایی سود بدهم. ظاهرا در پشت مبایعه نامه بابت تأمین وجه چک از من تعهد گرفته است، آیا امکان دستکاری نوشته ها در پشت و روی مبایعه نامه اصلی و اضافه نمودن مطالبی بعدا به نفع خودش و علیه من و ارایه آن توسط وی و طرح ادعای سود و مشارکت در خرید توسط املاک علیه من و دستکاری نوشته ها وجود دارد و آیا امکان بررسی نوشته ها و امضای من توسط مراجع قضایی وجود دارد، ضمنا او ادعا می کند در قبال پرداخت وجه به فروشنده، از من چک نگرفته است، من چگونه می توانم برائت خود را ثابت کنم با تشکر از راهنماییتان خواهشمندم قبل از انتشار سوال بنده جزییات را حذف کنید و آن را به صورت کلی منتشر بفرمایید آیا دریافت ربا شرعا حرام نیست و برای بنده که با تهدید به فسخ قرارداد و جهت حفظ قرارداد خود مجبور به دریافت مبلغ شدم آیا مقصرم و آیا می شود به آن استناد کرد. من از مبایعه نامه خود کپی برابر اصل تهیه کردم و اصل آن را به بنگاه دادم تا پرداخت های مرا رسید کند، اما او قسمت حق کمیسیون را دستکاری کرد، آیا مسئله در مراجع قضایی به عنوان تمایل وی به دستکاری قرارداد قابل استناد می باشد، ضمنا امضای املاک در پشت چک تأمین وجه حامل که از من گرفته شد و پاس شد موجود است. لطفاً مطالب مرا به صورت بسیار کلی منتشر بفرمایید با تشکر فراوان از سایت بسیار خوبتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع تخصصی است ونیاز به مطالعه پرونده دارد پیشنهاد می شود با پرونده به وکیل مراجعه کنید