مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی

سلام من در سال 96 با مدرک لیسانس رشته جغرافیا آموزش و پرورش استخدام شدم ودر حال حاضر دبیر مطالعات اجتماعی هستم و امسال ارشد رشته جغرافیا گرایش مخاطرات محیطی قبول شدم اداره دانشگاه ازم موافقت نامه تحصیل میخواد که باید از کارگزینی اداره آموزش و پرورش بگیرم اما بهم نمیدم چون میگن رشته شما مرتبط نیست دانشگاه هم ازم میخواد حالا به نظر شما باید چکار کنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری تقاضای الزام اداره به ارائه موافقت نامه کنید