مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رد واخواهی

سلام به بنده تهمت سرقت و ضرب و جرح وارد کرده اند و دادگاه هم بصورت غیابی مرا محکوم نموده حالا به تازگی که واخواهی کردیم قاضی ان را رد و مجازات را تعلیق نموده با عنوان جوانی و شرایط خاص، حالا 10 روز فرصت اعتراض دارم، بنظر شما ایا ممکنه که رای صادره باطل بشه، اصلا بنظرتون چیکار کنم، من اون ادم رو اصلا نمیشناسم و ندیدم تا حالا
توروخدا بگید چیکار کنم من میخاستم اعاده حیثیت کنم، چجوری ثابت کنم قاضی اصن هیچ سوالی نپرسید حتی نخواست که قسم بخورم کار من نبوده، آبرو و حیثیتم رفته بخدا من کاری نکردم که حتی تعلیقی هم باشه، اگر بعدا بازم بره یه پرونده دیگه درست کنه واسم چی

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر رای قاضی هرگز باطل نمیشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم