مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای رد واخواهی توسط خواهان

با سلام بنده 1399/5/20 یک دستگاه خودرو خرید کردم که در قولنامه توسط خود فروشنده بی رنگ وسالم قید گردید وبنده پول ماشین بی رنگ رو پرداخت کردم بعد از تنظیم سند در تاریخ فوق متوجه شدم که خودرو تصادفی می باشد ودر تاریخ 1399/5/21به کارشناسی دادگستری مراجعه کردم وایشان تصادفی بودن خودرو را تایید فرمودند ومبلغ 30 میلیون تومان خسارت تعیین کردند واز آنجایی که خوانده در دادگاه حاضر نشد حکم غیابی به نفع بنده صادر گردید وحکم جلب سیار گرفتم وایشان را در تاریخ 1400/6/15تحویل شعبه مربوطه دادم واز آنجایی که خودرو ایشان هم توقیف بود ایشان آزاد گردید و تقاضای واخواهی نمود ودادگاه به تارخ1400/8/11 وقت تعیین کرد اما ایشان قبل از این تاریخ از بنده تقاضای توافق فرمودند وبنده با تخفیف تقاضای ایشان راقبول کردم یعنی در تارخ 1400/7/12 وقبل از موعد دادرسی در شعبه مربوطه حاضر شدیم ومنشی شعبه صورت جلسه کردند وحتی شماره چک ونحوه پرداخت را هم قید فرمودند وهر دو صورت جلسه را امضا کردیم وبنده از آنجایی که توافق کرده بودیم دیگر به دادگاه مراجعه نکردم ودقیقا در همان تاریخ 1400/8/11 برای بنده ابلاغیه آمده که بابت واخواهی علیه بنده درتاریخ 1400/9/14 به دادگاه مراجعه کنم خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید با توجه به اینکه خوانده با من به توافق رسیده چطور باید تقاضای رد واخواهی انجام دهم باسپاس

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام اگر واخواه دادخواست واخواهی را دران صورتجلسه استرداد نموده دا دگاه قرار سقوط دعوای خواهان راصادر وپرونده مختومه میشه واگر سازش وصورتجلسه سازش تنظیم شده دادگاه گزهرش اصلاحی صادر خواهد نمود جای نگرانی نیست ازشعبه دادگاه رسیدگی کننده پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما که واخواهی نکرده اید که بخواهید درخواست استرداد دادخواست بدهید ، خود واخواه باید درخواست استرداد دادخواست بدهد
بهتر است که حضورا به شعبه مراجعه نمایید
اگر با طرف مقابل توافق کرده باشید باید گزارش اصلاحی صادر بشود و پرونده مختومه بشود و ممکن است که گزارش اصلاحی صادر نشده باشد که ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر واخواه واخواهی نموده باشد ایشان می تواند دادخواست واخواهی را مسترد نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خود واخواه باید درخواست استرداد دادخواست بدهد بهتر است که حضورا به شعبه مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام واخواه می تواند دادخواست خود را قانونا مسترد نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
شخص واخواه باید نسبت به استرداد دادخواست اقدام نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر واخواه واخواهی نموده باشد ایشان می تواند دادخواست واخواهی را مسترد نماید