مشاوره حقوقی رایگان - جعل وکالت تعویض پلاک

با سلام من یک ماشین 206 را خریداری کردم که با شکایت مالک قبل از فروشنده ماشین به من مبنی بر جعل وکالت تعویض پلاک پرونده دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی تخلف دفترخانه صادر کننده وکالت تعویض ملاک مبنی بر جعل سند محرز و قرار منع تعقیب برای من صادر شد اما الان احضاریه ای برای من مجددا برای حضور در دادگاه کیفری امده علت چیست و مرا راهنمایی بفرمایید چکار کنم. ایا حتما باید در روز دادگاه حاضر شوم چون دادگاه در شهرستان دیگه ای برگزار میشود یا ارایه دفاعیه در پرونده به دلیل بعد مسافت کفایت میکند؟ با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

احتمالا دو عنوان مجرمانه بوده است و یا به رای اعتراض شده است