مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدارک

سلام
من یه داداش دوقلو دارم که بنا به سهل انگاری خودم از کارت ملی من سوء استفاده کرده و الان طرف مقابل من نیروی انتظامی هست واسه من از دادگاه احضاریه اومده نمیدونستم قضیه چیه رفتم دادگاه قرار وثیقه صادر شد با وثیقه اومدم بیرون الان اون انکار میکنه قضیه رو موندم چکار کنم.من تا روز دادگاه روحمم خبر نداشت.مشکل جاییه که شاید واسه این پرونده حبس بریده بشه و من که هیچ کار خطایی نکردم بی گناه پا سوز بشم
تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.کامل توضیح نداده اید چه استفاده ابزاری شده و عنوان جرم چیست؟طرف شما مامور نیروی انتظامی,خوب چه شده؟
جعلی صورت نگرفته از مدارک شما استفاده شده.

یک وکیل

سلام. توضیحات حضرتعالی کامل نبود و مشخص نیست که به چه جرمی الان شما متهم هستید. علیهذا بهتر است در شعبه برادر دوقلوی خود را معرفی و با شهادت شهود یا هر دلیل دیگری که نشان دهنده استفاده از کارت شناسایی شما توسط ایشان است این امر را اثبات نمایید. در صورت اثبات ایشان به جرم استفاده از مدرک شناسایی دیگری به حبس یا جزای نقدی محکوم خواهند شد. ضمنا نوع اتهام جعل نمی باشد

یک وکیل

با سلام چنانکه همکار محترم فرمودند عنوان اتهامی را ذکر نکرده اید که پاسخ متناسب داده شود ولی به نظر می رسد جعل اتفاق افتاده باشد،لطفا توضیحات تکمیلی ارسال فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ابتدا باید به دادسرا مراجعه کنید وتحت عنوان اسنفاده غیر قانونی از اسناد سجلی از برادرتون شکایت کنید. اگر تابت شد براساس این رای اقدام کنید

پرسشگر :

سلام دوباره
داداش من کافه سنتی داره چند روز پیش که پلمپ میشه اسم منو میده اونجا هم یه نفر ضمانت شو میکنه تا بره کارت شناسایی شو بیاره اونم میاد مدارک منو میبره پاسگاه کا ت ملی رو میگیره و میذاره روی صورت جلسه الان من موندم با یه کاره نکرده داداشم و شریکاش هم موضوع رو حاشا میکنن من فقط یه عکس از قولنامه مغازه شون و مشاور املاکی که قرارداد بستن رو دارم.

یک وکیل

عکس قولنامه و مدارکی که در مشاور املاک وجود داره برای اثبات این مطلب که کافه سنتی در اختیار برادر شماست کافی می باشد اما باید دنبال دلیلی باشید که چرا مدارک را در اختیار برادر خود گذاشته اید و یا ادعا کنید بدون اطلاع شما از مدارکتان استفاده کرده اند.

یک وکیل

و همانطور که همکار محترمه فرمودند با مراجعه به دادسرا و شکایت از برادر خود به اتهام استفاده از مدارکتان حتما شکایت فرمایید تا بواسطه صدور قرار مجرمیت علیه ایشان خود را اتهامات وارده تبرئه نمایید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در صورتیکه کافه سنتی پلمپ و ایشان هم به همین دلیل بازداشت شده اند در صورتیکه کافه متعلق به خود ایشان باشه جواز مسلما به نام ایشان میباشد و نه شما و ضمنا شهود هم میتوانند در اینخصوص به یاری شما بیایند ضمن اینکه درصورتیکه تفاوت ظاهری قابل تشخیصی بین شما وجود داشته باشه حتی مامورین انتظامی هم میتوانند در اینخصوص به یاری شما بیایند چون انها تشخیص میدهند شخصیکه در کافه بوده اند شما نبودید
ضمن اینکه شما فرمودید کسی ضمانت ایشان را کرده تا ایشان مدارک شناسایی بیاورند.ان شخص وقتی ضمانت کرده اند اسم کسیکه ضمانت کرده اند چه عنوان داشته اند؟

یک وکیل

بر اساس ماده 9 قانون تخلفات، جرائم و مجازات‌هاي مربوط به اسناد سجلي و شناسنامه، هر كس براي فرار از تعقيب يا اجراي مجازات قانوني يا به قصد اقدام به خروج غير مجاز از كشور، مبادرت به استفاده از شناسنامه ديگري به نام هويت خود كند، علاوه بر تحمل مجازات اصلي به حبس از يك تا 3 سال و پرداخت جريمه از 500 هزار ريال تا يكصد ميليون ريال محكوم مي‌شود. پاسخ قبلی بدین نحو تصحیح می گردد و لذا جعلی محقق نگردیده است.با شهادت شهود و یا فیلم و عکس و ارایه جواز مغازه و یا هر مدرک دیگر و درخواست تحقیق محلی از مغازه های همسایه درخصوص نام کسی که اداره کافه را به عهده داشته میتوانید از خود رفع اتهام نمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خ توصیه می کنم جلسه ای باوکیل داشته باشیدتا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به این سؤال مستلزم مشاوره حضوری است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مسولیت با شماست مگر ادعای سواستفاده را ثابت کنید