مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات آسانسور

سلام . بنده در یک ساختمان 24 واحدی زندگی میکنم که 2 آسانسور دارد و هیچ کدام مخصوص بار نیست .
یکی از آسانسور ها بعد از اسباب کشی خراب شده و با گذشت 10 ماه مدیر ساختمان آن را درست نکرده و همچنان اجازه حمل بار و اثاثیه منزل را به مستاجران می دهد با اینکه بعد از اسباب کشی آسانسور خراب می شود.
در کابین آسانسور هم نوشته شده است که نباید با آن بار حمل کرد .
به مدیر ساختمان بار ها تذکر دادیم که نگذارد با آسانسور بار ببرند اما توجهی نمی کند . آیا به عنوان مالک یک واحد حق اینکه حین اسباب کشی آسانسور را خاموش کنیم داریم?
بقیه مالکین هم راضی می باشند.

پاسخ ها :

آسانسور در ساختمان ساختمان