مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت و گوشی سرقتی

سلام من سال 94 یه سیم کارت ایرانسل دادم مامانم که بنام من بوده یه مدت کار کرد بعد گذاشت کنار که داداشم ان سیم کارت انداخته تو گوشیه دزدی اونم خبر نداشته که گوشی دزدیه حالا برای من ابلاغیه از کلانتری اومده که به عنوان مطلع باید برم اگه برم مشکلی برام پیش نمیاد

پاسخ ها :

انداختن سیم کارت روی گوشی سرقتی سیم کارت روی گوشی سرقتی گوشی سرقتی