مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت بدهی

سلام من 25 میلیون بدهی دارم الان توانایی پرداخت ان را ندارم ایا دادگاه قسطی میکنه یا خودرو رو توقیف میکند؟
اگر خودرو وسیله کار در اسنپ باشد حکم چگونه است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد
چنان‌چه
توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد