مشاوره حقوقی رایگان - دعوی مالی

سلام عرض ادب
اگر فرد الف به فرد ب بدهکار باشه و شخص الف به صورت دست نویس روی کاغذ اقرار کند من به شخص ب مبلغ 20 میلیون بدهکارم از بابت شراکت کاری در تاریخ 98٫11٫11 طرفین به توافق خواهند رسید مبلغ مذکور در چه تاریخی و چگونه پرداخت شود
حال سوال اینجاست در تاریخ 98٫11٫11به توافق نرسیدن و شخص ب میتواند ادعا کند در تاریخ 99٫2٫15 باید بدهی پرداخت شود و حق شکایت دارد؟
لازم به ذکر است اقرار نامه دارای اثرانگشت و امضا و شاهد می‌باشد
سوال دوم
خودرویی که در آژانس مسافرکشی میکند و تنها منبع درآمد شخص بدهکار می‌باشد قابل توقیف بابت بدهی میباشد؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام 1_ بله میتواند مطالبه طلب خودراکند2_خیر خودرویی که وسیله امرارمعاش است ازمستثنیات دین می باشدوقابل توقیف نیست.موفق باشید