مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عابر با موتور

سلام بنده در حال عبور از عرض خیابان بودم که موتور به من میزند و منو بi بیمارستان انتقال می دهند و من از ناحیه بینی‌ و دست و لب باعث جراحت زیاد شدم رفتم پاسگاه میگن مقصر توی که از خط ویژه رفتی وقتی کا اون محلی که من عبور کردم محلی بود که خودشون برای عبور عابر مشخص کردن عبور کردم و بقیه خیابون حفاظ کشیده شده است و اینکه عبور موتور از خط بی ارتی مجاز است من در مشهد تصادف کردم و شهرستانی هستم و از همین چیزی که اگه هم عبور از خط ویژه که خودشون محل عبور عابر پیاده مشخص کردن ممنوعه نداشتم حالا مقصر اصلی چه کسی است؟ من باید چکاری انجام بدم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظر کارشناس تصادفات دارد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر مقصر خود شما باشید باز هم میشه دیه شما رو مطالبه کرد.در صورت نیاز تماس بگیرید.