مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ملک

سه دونگ از شش دونگ آپارتمان به نام من شد از فروردین ماه امسال با همسرم شریک بودیم در مرداد ماه امسال جدا شدیم و طلاق گرفتیم و ملک دست این آقا هستش و کلیدم به من نمیده واجازه ورود به آپارتمانم به من نمیده میتونم تقاضای اجرت المثل ملک رو دادخواست بدم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
بله ولی اگر مدرکی جهت اثبات تاریخی که شما از ورود به ملک خود منع شدید نداشته باشید، اجرت المثل از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه شود. اگر مسیج یا شاهد ندارید حتما اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید(حتما اظهارنامه و دادخواست توسط وکیل تنظیم شود).
اگر هم به دنبال سکونت خود در ملک هستید یا می خواهید همسر سابقتان را از ملک بیرون کنید، میتوانید دادخواست دیگری هم بدهید