مشاوره حقوقی رایگان - کمبود اطلاعات کافی در مورد سفته

سلام وخسته نباشید بنده از کسی بابت بدهی سفته گرفتم سفته سفید هیچ چیز نوشته نشده فقط پشت سفته قسمت ظهر نویسی طرف مشخصاتش وامضاش واثر انگشت داره این سفته را میتونم اجرا بزارم یانه خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سفته شما قابل استناد به عنوان سند تجاری نمیباشد و مشمول مقررات اسناد تجاری نمیشود
و شما باید دادخواست مطالبه وجه به عنوان سند عادی را مطرح نمایید و با ارائه سفته و سایر مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید