مشاوره حقوقی رایگان - جعل سفته

سلام وقت بخیر
من از شخصی که به من بدهکار بوده 2تا سفته سفید امضا با نام و کدملی وآدرس بدون اثر انگشت دارم
پول رو نمیدهد ومن میخوام روی سفته اقدام کنم قبلا در پیامکی که به من داده اشاره کرده که سفته پیش من دارد و میخواهم بدونم آیا به علت 2خط بودن سفته میتونه ادعای جعل کند یا امضاش رو انکار کند؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر صرفا سفید امضا می باشد، خیر نمی تواند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا خیر مگر اینکه اقدام غیر قانونی انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی باید ادعای سوء استفاده از سفید امضا اثبات گردد
جرم جعل امضا باید احراز گردد
در صورت انکار امضا ، توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله ایشان می‌تواند هر ادعایی داشته باشد اما می‌بایست ادعای خود را اثبات نمایند شما می‌توانید درخواست خط شناسی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ادعای جعل مطرح بشه به کارشناسی ارجاع میشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت شکایت بار اثبات این موضوع بر عهده ایشان می باشد موضوع میتواند کارشناسی شود