مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام من دختر 17 ساله هستم وقتی حدود چهار ونیم سالم ک بود مادرم با یکی از همسایه ها دوست بود و اونا یک پسر داشتن ک اون موقع فکر میکنم دبیرستان بودن و یا راهنمایی ب من تجاوز کردن ب مدت دو سال من بچه بودم چیزی نمیفهمیدم فکر میکردم ی نوع بازیه و ب من میگفتن ک ب کسی نباید بگی این بازی رو و اونا از اینجا خیلی وقته رفتن و من فهمیدم موضوع بکارت رو مادرم شماره خواهر اون فرد رو داره و میدونیم ک تو تبریز هستن کسی نمیدونه این موضوع رو من چجوری میتونم ثابت کنم مادر چ پدر خودمم نمیدونن میدونم اگر بگم منو میکشن و فکر میکنن با کس. دیگ ای رابطه داشتم

پاسخ ها :

اثبات تجاوز جنسی در کودکی تجاوز جنسی در کودکی اثبات تجاوز جنسی تجاوز جنسی