مشاوره حقوقی رایگان - شماره شاسی موتور

با سلام خاور هیوندا خریدم بعد همه چیزش اوکیه رفتم تعویض پلاک میگه شماره شاسی شماره موتور شماره پلاکت غیر فابریک و از فروشنده میپرسم میگه بخدا فابریک بیرنگ موتور استاندارد ولی تو این مخمسه گیر افتادیم و ب آگهی شاپور فرستادن ٱیا قبول میکنن کمکم کنین

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدارک مربوط به خرید خودرو به تازگی از فروشنده را ارائه نمایید و از خود دفاع نمایید دادخواست فسخ قراردادبه استنادعیب مربوط به عدم پلاک گذاری راطرح نمایید