مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صوتی

باسلام. درمجاورت منزل ما یک مغازه فست فود قراردارد . صدای فن تهویه آشپزخانه به شدت بلند است و همیشه درخانه ما شنیده میشه. آرامش ما رو بهم ریخته. چجوری و به کجا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که رفع مزاحمت نکرد می توانید دادخواست رفع مزاحمت بدهید یا با عنوان مزاحمت شکایت کنید.