مشاوره حقوقی رایگان - دعوی مزاحمت صوتی

بنده مالک یک خانه مسکونی دوبلکس هستم که پهنه سکونت شهرداری آن مختلط ( مسکونی ، تجاری ، اداری ) بوده و همسایه پشتی ملک من که دقیقا اتاق های آن به اتاق پذیرایی ما چسبیده است به صورت کارگاه کفاشی مورد بهره برداری بوده و از لحاظ شهرداری دارای فعالیت مجاز کارگاهی میباشد و روزها صدای چکش کاری و دستگاه ها از حیاط و دیوار به منزل بنده می آید و باعث سلب آسایش خانواده من شده و از طرف دیگر تا ساعت 4 شب کار می‌کنند.
لازم به ذکر میباشد که خانه های دیگر در کوچه نیز تولیدی هستند .
خواستم بپرسم چگونه میتوانم دعوی کیفری یا حقوقی علیه مالک داشته باشم ؟
آیا با تامین دلیل و کارشناس رسمی می‌توان شکایت مزاحمت مطرح نمود ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به شرایط قرار گرفتن ملک در پهنه مسکونی و تجاری و اداری صدای کفاشی و چکش کاری و... و غیره اجتناب ناپذیر است شکایت هم کنید تاثیرش برای مدت زیادی نخواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت نماید