مشاوره حقوقی رایگان - گرو گرفتن ابزار کار و ندادن اجرت کار و کمیسیون املاک

باسلام بنده کار دکوراسیون داخلی انجام می‌دادم ولی الان یک سال هست که مشاور املاک راه اندازی کردم.برای یک خانم مسن یک واحد پیدا کردم و قولنامه شد که قرار بود یک ماهه تصویه گردد ولی 8 ماه طول کشید وبنده با خواهش و تمنا از فروشنده برای خانم زمان گرفتم.در آن زمان منزل فروشنده در تهران را بازسازی کردم که 45 روز طول کشید و 40 میلیون بدهکار شد و گفت که از خریدار پول گرفتم اجرت کار و کمسیون املاک رو میدهم بعد از مدتی یک مغازه براش اجاره دادم و یک واحد دیگرش را فروختم که قرار بود کلا از پول خریدار به بنده بدهد. قبل از تحویل خانه به خریدار بنده از فروشنده کلید گرفتم که برای حاج خانم خونه رو بازسازی کنم که 40 روز طول کشید و با کمیسیون املاک حاج خانم به من 70 میلیون بدهکار شده. زمان تحویل به خانم گفتم 100 میلون فروشنده به بنده بدهکاره و شما از پولی که قراره بهش بدید 100 به حساب من واریز کنید که شاید فروشنده پول من را کامل ندهد و اذیت کند یا خورد خورد بده به من. حالا که خانم خونه رو تحویل گرفته و بازسازی تمام شده میگه من پول بهت نمیدم و ابزاری رو هم نمیدم چون از من 100 تومان گرفتی.ایشون 2150 میلیارد باید واریز می‌کرد به حساب فروشنده که 2050 زد به حساب فروشنده و 100 زده به حساب من به جای طلبم از فروشنده.الان که سند هم زدیم براش70 تومنه منو نمیده که از جیبم برای خونش وسایل خریدم با اجرت کار حالا داره زرنگی میکنه و میخواد طلب من رو بهم نده. من چکار کنم حالا. ببخشید که متن طولانی شد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه چندین سوال است که در قالب یک سوال مطرح کرده اید باید مشاوره تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید