مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت پرداخت نکردن اجرت کار

با سلام بنده 6ماه پیش پروژه دکوراسیون داخلی و بازسازی انجام دادمم که مبلغ کل قرارداد 250 میلیون تومان بود وکار رو به موقع تحویل دادم اما ایشون با بهانه تراشی و اینکه امروز فردا می‌کند 50 میلیون از پول کار رو نداده کا شامل اجرت و مصالح بکار برده شده در کار بازسازیشان می‌شود و این پروژه کاملا شخصی می باشد و من قرارداد هم بستم که به اسم خودم و ایشان هست ...میخواستم بدونم باتوجه به این که جواز یا شرکت ندارم و شخص هستم میتونم شکایت کنم و پول رو بگیرم .... چقدر زمان میبرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه وجه قرارداد را به دادگاه حقوقی محل با ارائه دلایل خود تقدیم نمایید . رسیدگی و تشخیص صحت دلایل با قاضی است . مدت رسیدگی در دادگاه به دلایل مختلف مشخص نمی شود چه مدت زمان می برد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
امکان احقاق حقوق شما وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله و زمان معلوم و مشخص ی قابل تصور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر قرارداد و یا شاهد برای اثبات ادعا داربد علیه وی دادخواست مطالبه خسارات و بدوا تامین دلیل دهید با جلب نظر کارشناس

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما که میتوانید اول بهش اظهارنامه بده اگر نداد دادخواست مطالبه وجه بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست مطالبه باقیمانده مبلغ را مطرح نمایید و به قرارداد خود استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه وجه قرارداد را به دادگاه حقوقی محل با ارائه دلایل خود تقدیم نمایید .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موضوع واجد پیگیری قضایی است ،
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه به انضمام مطالبه هزینه دادرسی و تاخیر تادیه را تنظیم نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به قرارداد می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید