مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط دانش آموز با معلم

سلام پسر من پایه یازدهم و 17 ساله است اون در یک دبیرستان غیرانتفاعی درس میخونه و متاسفانه عاشق یکی از معلمان زن خود میشه و به اون معلم زن ابراز علاقه میکنه و البته بهش میگه که اون رو مثل مادرش دوست داره پسر من خیلی اون زن رو دوست داشته و از ایشان درخاست میکند که ایشان را مادر صدا کند ولی معلم قبول نمیکند و پسر من هم عصبانی شده و به اون پررو ، بی شعور و ضعیفه میگوید و حالا آن معلم میخاهد از پسر من شکایت کند خاستم بدونم توانایی این کار را دارد واگر دارد مجازات پسر من چیست ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جرم توهین هست ممکن است جرم توهین به مامور دولت حین انجام وظیفه نیز قلمداد گردد که مجازاتش را کمی سنگینی می کند ولی در هر صورت بیش از جزای نقدی مجازات ندارد