مشاوره حقوقی رایگان - محکومی که تقاضای اعسارش قبول شده، بعد از مدتی از عسر درامده

با سلام
خلاصه می گم: من یک چک 50 میلیون تومانی حقوقی از یک شخص دارم که ایشان یکسال پیش تقاضای اعسار در پرداخت وجه چک دادند (و چون اون موقع چیزی به اسم خودشان نداشتند) اعسار ایشان قبول شد و قرار شد ماهی 500 تومن بهم بده. حال بعد از گذشت حدود 1 سال، مطلع شده ام که طرف پولدار شده، و وضعش خوب شده، حال من میتونم دوباره شکایت کنم تا مابقی بدهی چک را بصورت یکجا ازش بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت اثبات میتوانید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

بله امکان طرح دعوی در صورت اثبات موضوع وجود داره

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

بله امکان طرح دعوی در صورت اثبات موضوع وجود داره