مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام مسکن مهر

با سلام. مسکن مهر خودم و سال 95فروختم تا الآنم چند دست چرخیده خریدار آخر قسطاش و نبرده بده حالا اخطار بانک واسه ضامن من میاد چیکار باید بکنم لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال ضامن موظف به پرداخت است ولی بعد از پرداخت میتوانید بر مبنای قرارداد اقدام به مطالبه وجه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه اشتباه کردی که ضامن را عوض نکردی الان اول برو بانک موضوع را اطلاع بده بعد به آخرین مالک اظهارنامه بده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید اقساط را بدهد . بعد علیه ان شخص دعوا طرح کند و یا اینکه مستقیما با ان شخص در ارتباط باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل بانک مسئول هستید می بایست مبالغ را بپردازید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اقساط پرداخت و سپس دادخواست مطالبه داده شوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ضامن فقط بعد از اینکه اقساط معوقه را پرداخت نماید باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را به طرفیت مالک اخر مطرح نماید