مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام در چه صورت میشود پرینت خط خودت را بگیری؟ قاضی در چه صورت دستور بده ایا اگه شوهر کسی فقط شک کند و مدرکی نداشته باشد می تواند پرینت بگیرد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما اگر سیمکارت بنام خودتان باشد ورودی و خروجی پیامکها و تماسها را می توانید از اوپراتور بگیرید اما محتوای پیامک نیازمند دستور مقام قضایی است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باز خوانی محتوا ی پیام‌ها نیازمند دستور قاضی است.باید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک خط تلفن همراه میتواند فقط پرینت تماس های خروجی را از مخابرات اخذ نماید
اصولا خیر و باید دلیل به مرجع قضایی ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پر صورتی که شوهر با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو صادر می کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرینت از خط دیگری فقط در صورت دستور قاضی ممکن است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرینت خطی که صاحبش هستید نیازمند دستور قضایی نیست اما اگر پرینت به نام دیگری باشد باید بر اساس دستور قضایی استعلام گرفته شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا سیم کارت بنام شخصی باشد تا سه ماه ریز مکالمات داده میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما بسیار کلی است جزئیات بیشتری نیاز است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محتوای پیامک نیازمند دستور مقام قضایی است باید شما شکایتی مطرح کنید که قاضی اگر لازم بداند دستور میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای اخذ پرینت می بایست حتما دلایل قانع کننده ای وجود داشته باشد صرف ادعا دلیل نمی باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پرینت خط تلفن فقط به صاحب خط داده می‌شود و در خصوص دستور قضایی محدودیتی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید حتما مدرکی بر ادعا وجود داشته باشد صرف شک خیر امکان ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اخذ پرینت مکالمات و پیامک با دستور قضایی میسر است