مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تعویض پلاک

باسلام من حدود14روزپیش یک دستگاه ماشین پراید خریدم بعدش به مبلغ 90میلیون تومن اقای فروشنده گفتن 50 میلیون بده بقیه بعد تعویض پلاک من هم دادم ولی ازش خواستم سند بیاره رویت کنم فروشنده سندرو اوردولی به نام خودش نبود به نام یک خانم بوده برگ سبز باسند رویت شد ولی روی برگ سبز چهار وکالت نامه منگنه خورده بعدش به من گفت برم دکتر بیام برات وکالت نامه رو میارم بروتعویض پلاک من ماشین رو بردم مکانیکی ایشون دید گفتن شماره موتور دست کوب هست بازبه من گفت برای تعویض پلاک رفتی از افسر راهور تعویض پلاک بپرس هست یانه راهنمای کنید چون وکالت نامه رو داد برم تعویض پلاک بقیه پول رو میخواد چیکار کنم اول افسر ببینه تایید کرد پولو بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله همزمان در مرکز تعویض پلاک الباقی مبلغ را بعد از تعویض پلاک پرداخت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر گرامی تعویض پلاک همانطور که مستحضر هستید به دو روش انجام می‌شود یکی آینده هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم زمانی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعویض پلاک امکان ندارد
و با توجه به اینکه تعویض پلاک ممکن نیست شما میتوانید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بیع را به علت خیار عیب و تدلیس اقامه نمایید

و شما باید ابتدا حتما اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید