مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودرو

سلام
من یک وکالت نامه بدون تاریخ بلاعزل دادم برای تعویض پلاک به شخصی و اون شخص هم یک وکالت مثل من داده به یک طرف دیگر و من الان بعد از چهار ماه از طرف پلاکم رو میخواهم ولی او میگوید که پلاک رو نمیدهد .
چی کار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
ابتدا اظهارنامه ارسال نموده و سپس به استناد وکالتنامه، تقاضای دستور موقت برای توقیف سیستمی و فیزیکی خودرو نمایید تا راهور طبق دستور مقام قضایی خودرو را توقیف نماید و اگر اجباراً با توقیف خودرو نیز فرد مقابل همچنان تعویض پلاک ننماید، دادخواست الزام به فک پلاک در دادگاه محل اقامت ید آخر ثبت نمایید.

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

یه اظهارنامه براش بزن. با اون اظهارنامه مراجعه کن به اداره راهنمایی و رانندگی شهرتون و تقاضای توقیف ماشین رو بکنید. چون مالک رسمی ماشین شما هستید نیازی به دستور مرجع قضایی برای توقیف نیست. اکثر ادارات راهنمایی رانندگی به صرف ارسال اظهارنامه و تقاضای صاحب پلاک توقیف می کننو