مشاوره حقوقی رایگان - گواهی اثبات نسب

عرض سلام و ادب و خسته نباشید من از پدر و مادر فعلیم شناسنامه دارم و مدت 47 ساله فرزندشون هستم پدرم مهرماه به رحمت خدا رفته و عمه ام رفته گواهی حصر وراثت گرفته و با زد و بند با اداره ثبت و احوال و استعلام سجلی پدرم که این مرحوم فرزندی نداره شورا گواهی داده وقتی مطلع شدیم که هم گواهی گرفته و هم تاریخ تحریر ترکه مشخص شده و من به اداره ثبت احوال رفتم و با ارائه شناسنامه پدر و خودم اصلاح کردن و دوباره جواب استعلام که فرزند داره را به شورا دادن ولی شورا میگه باید جلسه رسیدگی بزارن آیا شورا در این مقام هست که جلسه بین مادرم و عمه ام بزاره ؟و آیا از طرف عمه ام به دادگاه خانواده نفی نسب میره پرونده من؟ عمه ام در اعتراضیه مادرم به گواهی عمه ام اظهاریه داده که به عنوان کلاهبردار از مادرم شکایت میکنه و اعتراض نسبت به رای گواهی شورا را پس بگیره آیا مادرم پس بگیره یا نه؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما فرزندان آنها نباشید ارث نمی برید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائلی حقوقی از قبیل اثبات مسب ارتباط زیادی برای نوع رابطه اعضای خانواده و دیگر مسائل دارد که امر مربوطه را حساس می‌کند باید جسمانی بین اعضا و مرتبطین برگزار شود و همگی شرکت کنند در غیر این صورت مطالعه پرونده حقوقی در شعبه مورد نظر ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مرجع رسیدگی کنند به دعوای اثبات نسب دادگاه عمومی است و نه شورا