مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام،وقت بخیر
من سال 90ازدواج کردم و 1سال بعد جداشدم و الان خونه پدرم هستم،پدرم بازنشسته شده،از جداشدنم 7سال میگذره و پدر من هیچ خرجی و مسئولیتی بابت من نداره،خودمم بیکارم و کاری ندارم.میتونم ازش شکایت کنم حداقل یه مقدار پول بهم بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چنانچه منفق توانایی داشته باشد ملزم به انفاق است
بله میتوانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت نفقه برعهده پدرتان است.
البته اگر در منزل پدرتان زندگی می کنید طرح دادخواست مطالبه نفقه ممکن است نتیجه ای نداشته باشد.