مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با درود فراوان
آیا به دختر مجردی که بالای 18 سال سن دارد و پدر و مادرش از هم جدا شدند و به صورت جداگانه از آنها زندگی می کند، نفقه تعلق می‌گیرد. سپاسگزارم از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است می تواند نفقه خود را مطالبه کند

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت عدم اشتغال و تجرد شما بله نفقه به شما تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است می تواند نفقه خود را مطالبه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است می تواند نفقه خود را مطالبه کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام دختر تا زمانیکه ازدواج نکرده است میتواند نفقه خود را مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله پدر مکلف است تا زمان ازدواج دختر ( تا هر سنی که باشد ) ، نفقه ایشان را پرداخت نماید و درصورت عدم پرداخت نفقه ، میتوان پدر را الزام کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت عدم اشتغال و تجرد شما بله نفقه به شما تعلق میگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاغل نیست مستحق نفقه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم اشتغال و تجرد می توانید مطالبه نفقه نمایید