مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه بیکاری

با سلام بنده مچ پام بر اثر سانحه در اتوبوس از مچ شکست و دوتا پلاتین و دوتاپین و پیچ داره و تا 2 ماه استراحت مطلق دارم تا بعد با تشخیص پزشک برم فیزیوتراپی تو این مدت عطاری بنده بسته است و کلی از اجناسم خراب شده و خودم کرایه میدم و کلی ضرر کردم و درآمد ندارم میتونم درخواست مطالبه بیکاری بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد و باید جبران شود