مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اضافه کردن پارکینگ به ساختمان

با سلام و احترام
بنده مالک 1 واحد از ساختمان 4واحدی هستم، که ساختمان دارای دو طبقه پارکینگ میباشد،که طبقه زیر همکف دارای 1 پارکینگ سندی برای واحد3 و 1 پارکینگ سندی و 1 مزاحم برای واحد2 می باشد و در طبقه همکف 1پارکینگ به واحد1 اختصاص داده شده و مابقی فضا که شامل حدود 2 پارکینگ مزاحم هست در هیچ سندی نیامده و به صورت مشاعی هستش، که بدلیل باریک بودن کوچه و محدودیت های موجود بوده، حال با عقب نشینی ساختمان مجاور و امکان ورود و خروج راحت دو خودرو آیا امکان درخواست اضافه کردن پارکینگ را از طریق شهرداری و یا ارگان های مربوطه را دارم؟
و اگر میشود باید از کجا پیگیری کنم؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
خدا قوت

پاسخ ها :

اضافه کردن پارکینگ مشاع به سند واحد اضافه کردن پارکینگ به سند پارکینگ مشاع