مشاوره حقوقی رایگان - غرامت شکستکی

سلام من سرباز ارتش نیروی دریایی هستم و من روز برگم و در ساعت بیرون پادگان پام پیچ خورد و دچار شکستگی شده و عمل جراحی داشتم و در پام پلاتین گذاشتن و انگشت پا چپ کوچیکم بوده که استخوانش جدا شده و پلاتین گذاشتن و گچ گرفتن میخوام بدونم که بهم غرامت تعلق میگیره و چقدره؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله تعلق می‌گیرد میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و