مشاوره حقوقی رایگان - حادثه

سلام و عرض ادب چن وقت پیش در پادگان در لوح نگهبانی بودم موقع استراحت بود با دوستم رفتیم شام خوردیم موقع برگشت به آسایشگاه رفتیم پیش آب خوری تا آب بخوریم رفیقم پایین داشت آب میخورد اتاق آب خوری تاریک بود رفیقم سرش رو بالا آورد و پشت سرش به بینی من خورد و باعث شکستگی شد میخاستم بدونم آیا میتونم غرامت بگیرم از پادگان ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید با ارائه مدارک پزشکی درخواست دیه از بیمه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک پزشکی را ارئه دهید و درخواست دیه از بیمه نمایید