مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق کالا

ببخشید سوالم جنبه احکام داره اما وقتی حکمش را پرسیدم گفتند مطابق قانون یعنی به قانون ارجاع دادند.
سوالم اینه اگه کسی کالای قاچاقی رو خریده باشه اما موقع خرید نمیدونسته یا (خونده بوده یادش نبوده) که حکم خرید کالای قاچاق حرامه . ادامه استفاده از دستگاه حرامه؟ یعنی دیگه وقتی فهمید حکم رو میتونه به استفاده کردن از دستگاه ادامه بده؟
((بنده کنسول بازی ps4 خریدم و بعدش یه دیسک بازی خریدم بعد یه مدت دیسک بازی رو به یه نفر دیگه فروختم و کنسول رو نگه داشتم. بعد فهمیدم که هم کنسول و هم اون بازی قاچاق بوده ))
الان نمیدونم پول دریافتیم گناه بوده از فروش اون بازی یا نه و بعدش بفهمم که میتونم کنسول رو نگه دارم و بدون بازی از امکانات دیگه اش استفاده کنم یا باید چون قاچاقه بفروشم و استفاده نکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

گناه یا عدم گناه موضوع حقوقی نیست