مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون عالی

با سلام بنده در کمیسیون بدوی سپاه 5 درصد غرامت بخاطر کم شنوایی که حادثه دیده بودم بهم دادن که بعد از شش ماه اعتراض زدم الان کمیسیون بدوی میگه پرونده باید به کمیسیون عالی بره حالا اگر کمیسیون عالی رای منفی بدهد ان 5 درصد هم حذف می شود یا بهم تعلق میگیره

پاسخ ها :

اعتراض به رای کمیسیون پزشکی سپاه رای کمیسیون پزشکی سپاه کمیسیون پزشکی سپاه کمیسیون عالی سپاه