مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. 3سال جدا شدم. از ابتدا تا 6 سالگی حضانت دخترم با من بود.
همسر سابقم یکسال پیش حضانت دختر 6 ساله ام رو گرفت (بابت حق اولادی که اداره شون میده) و بین خودمون توافق کردیم دخترم پیش من باشه ولی نفقه دخترم رو بده (توافق بین خودمون بود و جایی ثبت نشد)
بعد یکسال چون نفقه دخترم کم بود و منم بارها گفتم به ایشون که بچه رو نگه دار یا نفقه رو زیاد کن که قبول نکردن. من برای افزایش نفقه از ایشون شکایت کردم و این آقا هم رفتن دادگاه از من شکایت کردن و برای من ابلاغ اجراییه امده که محکوم به تحویل فرزند به خواهان جهت حضانت بابت اصل خواسته و پرداخت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت...
من نمیدونم ایشون بابت چی از من شکایت کردن من تو این 7 سال مانع دیدن دو طرف نبودم و هر بار هم خودم دخترم رو میبردم پیش پدرش. من چطور باید ثابت کنم ؟ و اینکه بابت چی محکوم به پرداخت ...... شدم!!
( ما هر دو تو یه ساختمان هستیم و بارها همسایه ها دیدن که دخترم با پدرش رفته بیرون و ... پارکینگ خونمون هم دوربین داره)

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ایشون باید اثبات کنن شما مانع دیدن فرزند شدین ضمن اینکه فرمودین شهودی در این زمینه دارید

یک وکیل

اگر حکم غیابی باشد به اجرای احکام مراجعه و واخواهی کنید وگرنه فقط باید تسلیم حکم باشید و این ادعاها اثری ندارد