مشاوره حقوقی رایگان - اسیب به جان و مال

باعرض سلام وخسته نباشیدبنده تصادف کردم بازوی دست راستم شکست ورگ عصب دستم اسیب دیدعمل کردم پلاتین گذاشتم خوب نشدبعدازشش ماه عمل پیونداستخوان کردم میخواستم بدونم دیه دستم چقدرمیشود ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نظریه پزشکی قانونی ملاک عمل است دیه و ارش را آن سازمان باتوجه به پرونده پزشکی شما تعیین می نماید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و