مشاوره حقوقی رایگان - دیه دست راست

سلام من در حین کار ساق دست راست جراحت حارصه خلف مچ و جراحت مو ضحه قدام تحتانی و شکستگی ثلث تحتانی استخوان زنداسفل‌ساعدراست هستم که از دکتر نامه کتبی دارم که پلاتیین مادام العمر باید دستت باشه می خوام ببینم دیه اش چقدر میشه البته اداره کار 70 درصد شرکت مقصر نوشته

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی تعیین و اجرای احکام‌ محاسبه خواهد نمود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرکت به میزان 70 درصد باید دیه شما را که توسط پزشکی قانونی تعیین می‌گردد پرداخت نماید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

محاسبه با اجرای احکام کیفری است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میگرددوتوسط اجرای احکام محاسبه میشود