مشاوره حقوقی رایگان - یک پرونده حقوقی ک وکیلی ک روی پرونده گذاشتم

سوالم از وکلای بزرگ اینه که من یک پرونده دارم ک حقوقی هستش چک رو به وکیل دادیم ک برامون شکایتش کنه ک چک رو برامون پول کنه و چون وضع مالی خوبی نداشتم با وکیل قرارداد بستم ک نصف پول اون چک رو بهش بدم و وکیل هیچ تلاشی نکرد تا اینکه خودم دارم دنبالش میکنم و میخام راهنماییم کنین چطوری میتونم هیچی بهش ندم چون هیچ تلاشی نکرد لطفا کمکم کنید ممنونم..

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است با مذاکره موضوع را حل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید پرداخت نمایید
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دادسرای کانون پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه پرونده را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مکلف هستید که طبق قرارداد با وکیل عمل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تلاش وکیل قلم اوست که از دید شما پنهان است به تعهد خود پایبند باشید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اصل کار وکیل آن است که دستور اجرای چک را بگیرد و مراحل اداری خارج از دادگاه به عهده وکیل نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسئولیت وکیل مشخص ایت باید برای شما شکایت یا طرح دعوی صورت می‌گرفته ورای این مورد وظیفه ای ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا ببینید قراردادتان با وکیل تان چه بوده و سعی در مصالحه داشته باشید ، می توانید ایشان را عزل کنید و موارد مذبور را طی اظهارنامه ای به ایشان ارسال کنید اما مفاد قراردادتان حائز اهمیت است