مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. من در نزدیکی دانشگاهم تصادف کردم. علاوه بر آسیب به بافت نرم استخوانی دچار عارضه ptsd هم شدم. پس از پیگیری 7 ماهه به مرحله ی اجرای احکام رسیدم و در برگه ی پزشکی قانونیم درج شده بیش از 1 درصد و کمتر از 10 درصد دیه کامل انسان. اجرای احکام دقیقا چه مرحله ای هست و از اون به بعد چند وقت طول میکشه من پولمو بگیرم ؟

پاسخ ها :

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

با سلام اجرای احکام مرحله آخر هست و بنابر اینکه طرف مقابل چه زمانی حاضر برای پرداخت شود طول می کشد