مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان تحویل پارکینگ

با سلام اپارتمانی در سال 89 خریداری کردم که سازنده برخلاف تعهدات قراردادی پارکینک به واحد من نداد بنده از ثمن معامله یک فقره چک 10 میلیون بدهکار بودم که بلحاظ عدم تحویل پارکینگ پاس نکردم و با طرح دعوی الزام به تحویل پارکینگ محکومیت صادر و اجرائیه صادر شده حال باعنایت به عدم امکان تحویل پارکینگ چه اقدامی باید انجام داد و خسارات ناشی قابل مطالبه خواهد بود در صورت مثبت به چه نحوی؟
از سوی دیگر فروشنده با اقدام به چک 10 میلیون با احتساب تاخیر تادیه مبلغ 34 میلیون تومان محکومیت صادر شده در این خصوص چه اقدامی را پیشنهاد میفرمایید

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

با در دست داستن حکم دعوی الزام به تحویل پارکینگ مطالبه خسارت و ضرر و زیان نمایید