مشاوره حقوقی رایگان - قباله

با عرض سلام وادب خدمت وکلای عزیز من یک دانگ از خانه پدر شوهرم توی قبالم هست پدر شوهرم چند سال پیش کنار خونش 180مت زمین به ما فروخت و بعد که میخاستیم ساخت کنیم اجازه نداد همه ی زمین را ساخت کنیم گفت بخاطر پروانه ساخت به شما دادم همه ی زمین را ولی زمین توی محضر به اسم شوهرم سند خورده حالا میخاستم بدونم سوهرم بقیه ی زمین را میتونه بگیره و دیگه اینکه پدر شوهرم چندماه پیش اومد نوشته از من گرفت که یک دونگ خونه من را از قبالم در اورده و از خونه شوهرم بهم 150متر زمین داده ایا این کارش قانونیه.؟ با اینکه خونه از شوهرم بوده چون شوهرم چند ماه بعدش خودش اختیار کامل خونه یعنی زمین که 180متر بوده وساختش که 120متر بوده را بمن داده ایا من میتونم یه دونگ خونم را از پدر شوهرم بخام چون از خونه شوهرم بمن داده نه از خونه خودش ممنون میشم راهنمایی کنین با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید تمام این مدارک بیارید دفتر من ببینم بعد پاسخ درست بدهم وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید