مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

من با یه خانمی دوست شدم ولی دیدم وضعیته خوبی نداره ول کردم ولی ایشون با کارهایی که میکرد دردسر درست میکرد رفته بود جلوی دمه خون پدریم الکی گفته بود که مدارکی از پسرتون دارم که نشون میده من به زور دارم باهاش زندگی میکنم، صدای پدرمو ضبط کرده و درخواست پول کرده و گفته اگه ندیم ابروش رو میبره حتی فیلمشم داریم و صدایی که ضبط کرده رو هم داریم منم گفتم اگه دست از سرم برنداری ویسهایی که تو واتساپ برام فرستادی رو برای خانوادت میفرستم و تو لب تاپ دارمش این خانم نگو قبلاها از کلیدم کپی کرده و یه شب اومدم خونه دیدم تو دستشویی خونه اس، و خلاصه گوشی رو برداشت و از پله فرار کنه افتاد دستش شکست و صورتش داغون شد حالا رفته نامه پزشک قانونی گرفته و گفته من زدمش منم رفتم دادگاه گفتم نزدم دروغ میگه، و منو با قرار فیش حقوقی ازاد کردن تورو خدا بگین من چیکار کنم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با سلام تمام موارد را برای دادگاه عنوان کنید انشاءالله بتونین اثبات کنید که ضرب و جرحی نبوده درغیر. اینصورت احتمال محکومیت شما زیاده

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد که جراحات از چه جهت بوده است و احتمال برائت شما وجود دارد

یک وکیل

باید رضایت ایشان را بگیرید وگرنه به احتمال زیاد حداقل به دیه محکوم زیاد میشوید