مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه استخدامی

با سلام بنده فرزند جانباز 25درصد می‌باشم که در آزمون فراگیر ششم شرکت کردم و در نتایج اولیه قبول شدم ولی متاسفانه رقیب من فرزند شهید بود که با توجه به اینکه نمره مکتسبه ایشان از من کمتر بوده ولی با سهمیه نمره ایشان چند برابر شده و در آزمون قبول شدند بعد اعلام نتایج متوجه شدم که دیوان عدالت رایی را صادر کرده است که ضرایب فرزندان شهید و جانباز باهم برابر شود ولی این رای بعد از آگهی ثبت نام و قبل از آزمون و اعلام نتایج اولیه بوده با توجه به اینکه این رای قبل از اعلام نتایج اولیه بوده است آیا شکایت به دیوان عدالت نتیجه ای دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در سهمیه ها هم قاعدتا رتبه ملاک است و نه خود بر فرض جانبازی و یا شهادت اقربای محترم فرد