مشاوره حقوقی رایگان - فرهنگیان

با سلام اگر کسی دانشجوی متعهد دبیری باشد و اواسط تحصیل او تشخیص داده شود فاقد صلاحیتهای لازم برای معلمی است، آیا پس از دوران تحصیل اخراج می شود یا همان زمان تشخیص و در هنگام تحصیل حکم او لغو می شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
در صورت احراز عدم صلاحیت از ادمه تحصیل ایشان خود داری خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بستگی به قوانین ارگان مربوطه دارد اما فوراً جلوگیری می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر دو متصور است قانونا باید در همان زمان اخراج گردد